moment2

За Ежедневно Използване

Изглеждайте перфектно!

Поддържайте млада и здрава кожа с Lycogel.

Всеки иска да запази кожата си здрава и свежа.
Докато ние не разполагаме с магическа пръчка, за да накара хората да изглеждат млади завинаги, нашите продукти, снабдени с революционния Lyco – комплекс, определено добавят доза анти-стареене ефект при ежедневно покритие.

Това е, защото нашите продукти насърчават естественото производство на колаген и еластин, с които кожата придобива здрав и младежки вид . Кой не би искал това?

moment

При Акне

Без недостатъци с Lycogel.

Enjoy a blemish free complexion with Lycogel.

Кожни заболявания като розацея или акне затрудняват намирането на грим, който няма да дразни кожата. Сега хората с тези оплаквания могат да разчитат на Lycogel, който не само помага за подобряване на външния вид на кожата, но също така предлага некомедогенни методи, така че да осигурява покритие без да запушва порите.
Активните съставки на Lyco – Complex на Lycogel също така подпомагат заздравяването и обновяването на кожата, което не позволява образуване на белези. Тези съставки подобряват и кислородното съдържание в кожата и я защитава от проникване на вредни бактерии .

moment3

При Чувствителна Кожа

Грижи се!

Погрижи се за чувствителната си кожа с Lycogel.

Хората с чувствителна кожа не могат да си позволят да използват просто някакъв продукт. Те имат специфични нужди и за тях е нужна специална основа, която е създадена да покаже най-добрата им визия без да причини нежелани реакции. Когато започнахме този бизнес се водихме от нуждите на хората от продукт за чувствителна кожа, който не дразни кожата, а я облекчава и й дава успокояващ ефект. Ето защо ние сме насочени и към пациенти след козметична и хирургическа интервенция. Ние осигуряваме надеждно покритие независимо от чувствителността и деликатността на кожата. И така, как действа продукта?
LYCO-Complex на Lycogel намалява загубата на транс-епидермалната вода (TEWL) и спомага за засилването на естествената защитна система на кожата и увеличаването на прага на поносимост на свръх- реактивната кожа. Така че не се притеснявайте, вече имате решение!

При пигментация

Балансирайте пигментация на кожата и я предпазвайте от вредните ултравиолетови лъчи с Lycogel.

Балансирайте пигментация на кожата и я предпазвайте от вредните ултравиолетови лъчи с Lycogel.

Не би ли било мечта да се намери продукт, който помага за баланса на тена и едновременно с това защитава кожата? Lycogel прави точно това. С 12- те активни съставки в нашия Lyco комплекс, включително и защитен фактор (SPF), можем да защитим и подхраним кожата с покритие, което прецизира пигмента до съвършенство .