FAQs

Какво е Гел База?

Гел базата на Lycogel е специално разработена да доставя всеки един от 12-те съставки на LYCO-Комплекса на кожата за максимална полза. Също така е водоустойчив и с дълготрайно покритие.

Какво е LYCO-Комплекс?

Точно като тялото ни и нашата кожа се нуждае да диша, пие и да се храни, за да съществува. Поради тази причина продуктите на Lycogel съдържат революционния LYCO-Комплекс и внимателно подбран набор от 12 активни съставки, които работят заедно, за да доставят необходимите за кожата ви кислород, влага и хранителни вещества.

Защо кислородът е важен за кожата Ви?

Кислородът буквално вдъхва живот на вашата кожа. Кислородът лекува, затова често се използва в лечението на рани и изгаряния. Той укрепва кожата, като спомага да е по-жизнена и действа против образуването на бръчки.

Защо влагата е важна за кожата?

Влагата е фактор номер едно за защитата на кожата. Тя спомага за защитата на кожата от ежедневните дразнители вредящи на кожата, като климатик, замърсяване и сух въздух.

Защо хранителните вещества са важни за кожата?

Хранителните вещества поддържат кожата ви активна и жизнена. Те й осигуряват енергия, възстановяват тъканите и регулират всички жизнени процеси, независимо от състоянието й.

Съдържа ли Lycogel слънце защитен фактор (SPF)?

Да. Lycogel продуктите имат фактор SPF 30 осигуряващ UVA и UVB защита. Дишащият Балсам има защитен фактор SPF 15.

Водоустойчив ли е Lycogel?

Да. Lycogel продуктите издържат до 90 минути плуване или работа на открито.

Какво е Lycogel момент?

Нашите продукти отговарят на вашите нужди по всяко време и всеки момент. Lycogel ви прави да изглеждате перфектно всеки момент, за всеки стил и различни кожи, като снабдява кожата ви с нужните кислород, влага и хранителни вещества. При случаите на чувствителна кожа или акне, при пигментация, или само като ежедневен макиаж, Lycogel  е точно за вас.

Имам много чувствителна/проблемна кожа. Мога ли да използвам продуктите на Lycogel ?

Да. Всички продукти на Lycogel са хипоалергенни и са подходящи дори за най-чувствителната кожа. Дори могат да се нанасят на тежко увредена кожа след лечение, хирургична намеса или изгаряния – и ще помогнат за заздравяването на кожата ви.

Lycogel некомедогенен ли е?

Yes. All Lycogel products are oil-free and will not clog pores. How do I remove the products? Use a gentle cleanser. If you have applied multiple layers of Lycogel then a second cleansing may be necessary.

Мога ли да плувам или да работя на открито с Lycogel?

Да. Lycogel е водоустойчив до 90 минути.

Кой вид Lycogel е най-подходящ за мен?

Създайте перфектна визия с Lycogel. Ако предпочитате да сте с елегантно матово покритие Lycogel Дишащ Камуфлаж ще ви пасне перфектно. Ако търсите бляскаво покритие, което ще даде на кожата ви здраво и жизнено сияние, Вие се нуждаете от нашия Дишащ Оцветител. Ако искате да енергизирате кожата си, като прескочите основата, ще се насладите на нашия Дишащ Балсам с всички съставки и ползи на Lyco – комплекса. Ако искате да се справите с дефекти и да подчертаете естествената красота на кожата си, след това ще ви хареса нашия Lycogel Дишащ Коректор за всеки ден.

Как да избера правилния тон?

Изберете вашият тон като нанесете от продукта на челюстта си, за да се уверите че пасва на цвета на врата ви, или оставете специалист да ви посъветва. Използвайте през лятото по-тъмен тон и по-светъл през зимните месеци, или ги смесете за перфектна визия.

Колко цвята/тона са налични?

Lycogel Дишащ камуфлаж се предлага в 12 различни цвята. Lycogel Дищащ Оцветител се предлага в 4 тона. Lycogel Дишащ Коректор се предлага в 3 цвята.

Мога ли да смесвам цветове?

Да. Уникалното съчетание на цветове подхожда на основните тонове на кожата. Но ако сте между два сезона вие, за по-лесно можете да смесите два тона, за да получите перфектния покривен цвят, освежаващ вашата кожа. Вашият Lycogel специалист може да ви посъветва още нещо, ако е нужно.

Може ли Lycogel да покрие много сухи и люспести области на лицето?

Lycogel ще осигури отлично покритие на сухите и люспести участъци на кожата, като им осигури заедно с това успокояващ и хидратиращ ефект. Няма такъв грим на планетата, който да скрие сухотата на кожата.
Така че, в зависимост от това, дали участъка от кожата ви е сух или люспест можете да нанасяте продукта по два начина. Ако кожата ви е суха и люспеста не в резултат на направени процедури, тогава ще трябва да се обърнете към вашите продукти за грижа за кожата, които използвате обикновено. След като балансирате кожата си трябва да я възстановите и хидратирате , без да е мазна с ежедневната ви програма Lycogel, за да имате нормална и гладко изглеждаща кожа.

 

Ако част от кожата ви е суха и лющеща се, поради направена процедура с лазер или пилинг, след това Lycogel ще покрие участъка и също така ще ускори премахването на сухата, лющеща се кожа, за да върне гладката й консистенция възможно най-скоро.

За повече информация, моля да се свържете с нас

Контакти