Нашата История

В естетичната медицина очакванията са високи. Лекарите и техните пациенти се нуждаят от най-висок клас грим след процедури, без значение каква е цената, така че ние доставяме най-доброто. Това ни кара да осъзнаем, че след това пациентите искат да продължат да използват Lycogel. Тяхното мнение е, че не са постигали никога с друг продукт такъв анти-стареещ ефект. Те споделят, че Lycogel е бил първият продукт, който биха могли да използват независимо от чувсвителната си кожа или кожни заболявания като акне, розацея, или екзема. Те споделят, че искат повече, и ние трябваше да се осъзнаем, че Lycogel е отишъл отвъд царството на грижите след процедура.

Днес нашите продукти съответстват на всяка ситуация, от минимално покритие за един ден на плажа, до максимално покритие за възстановяване след операция. Сега всеки може да създаде перфектния Lycogel момент и да се наслади на безупречен външен вид.

about_parallax

Нашата Философия

Качество е нашето верую

Ние вярваме, че красотата и здравето вървят заедно. Когато хората купуват нашият грим, те не получават само дълготраен продукт, а инвестират дълготрайно за здравето на кожата си. Те се възползват от 12 активни съставки , които осигуряват влага, кислород и хранителни вещества на кожата им, и всичко това, докато подсилва нейната естествена красота.

И това важи за всички. Ние знаем, че не всички типове кожа са сходни. Ето защо, всеки един от нашите продукти е създаден за различни видове кожа. Няма значение дали някой търси грим против стареене или нещо за чувствителна кожа, Lycogel е за всеки.

about_parallax

Нашата компания

Професионална грижа за кожата

2004 – Lycogel  е създаден за последващи процедури след медико-козметична интервенция.

2008 – Lycogel продуктите вече са подходящи за всекидневна употреба.

2015 – Нашите уважаеми клиенти от цял свят имат все по-голяма нужда от камуфлажа ни. Lycogel създава допълнителни продукти, така че да предложим покритие за всеки случай и време на деня.

Quura Medical B.V. е компанията която е собственик и търговец на всички марки продукти на Lycogel, които са на пазара повече от 10 години и вече са налични да радват всички хора по цял свят. В нашата сертифицирана лаборатория по FDA работят най-добрите техници и екипи, за да могат да посрещнат растящото търсене на клиентите. Уникалните свойства и предимства на нашите продукти отговарят или надвишават и най-строгите изисквания на пластични хирурзи, дерматолози, козметици и гримьори.

Нашият мениджърски екип е създаден и се развива, работейки в индустрията насочена към професионалната грижа за кожата и всеки негов член е водещ специалист в своята област. Ние разбираме защо кожните специалисти и клиентите им са толкова страстни почитатели на Lycogel продуктите, и затова продължаваме да  намираме нови начини да наложим Lycogel на пазара.

look1

Съставки
на Lycogel?

Нашата технология